Szolgáltatások

VTN Fóliázás

A VTN fóliázás egy nagyon modern technika, mely segítségével lehetőségünk van szinte bármilyen tárgyat feldobni. Mit értünk “szinte” bármi alatt? Mivel az eljárás során egy vízzel feltöltött kádba kell meríteni az adott tárgyat, fontos hogy ne okozzon gondot ha vízzel érintkezik. Példaként: ha a laptopod külsejét szeretnéd fóliáztatni, mindenképp szereld szét annyira, hogy a merítendő alkatrész ne hibásodjon meg a víztől. Emellett fontos szempont az is, hogy olyan anyagból legyen, ami a merítést megelőző alapozó réteg felvitelénél nem okozhat problémát. Ez lehet műanyag, fém, alumínium stb. És az utolsó fontos információ; ne legyen nagyobb a merítőkádunknál. 

Mivel a merített tárgy műhelyünkben fényezésre is kerül, ezért garantált a tartósság!

Neked csal elhozni kell, mi előkészítjük, megmerítjük és fényezzük, hogy hosszú évekig gyönyörködhess benne!

Karosszéria-
javítás

A karosszériajavítás fogalmát szerintünk nem kell bőven magyarázni, hiszen egy évek óta létező foglalkozásról beszélünk. 

Az évek során láttunk már szétrozsdásodott küszöböket, törött motorháztetőket, összecsavarodott alkatrészeket. A tudat, hogy a megviselt alkatrészből tudunk olyat varázsolni, ami még az eredetinél is szebb mindig is felvillanyozott minket. Az alkotás öröme a legszebb ebben a foglalkozásban.

Az árak minden esetben egyedi ajánlat alapján történnek meghatározásra.

Fényezés, polírozás

Mikor történt veled olyan utoljára, hogy ránéztél az autódra és azt gondoltad “Ez gyönyörű!”?

Régen?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Ha szeretnéd, hogy egy polírozás újra a régi színben tüntesse fel, vagy már unod a kopottas szürke színt és inkább pinkre váltanál, ne habozz!

Fényező kollégánk a legnagyobb szakértelemmel tud elvégezni szitne bármilyen esztétikai turbót járműveden. Színeinket saját magunk keverjük ki festékkeverő műhelyünkben.

Egy elem festése 38.000 Ft-tól metálfényezéssel lakkozva.

Műanyaghegesztés

Műanyag- hegesztés

Lehetetlen lenne felsorolni mennyi minden járt már nálunk ..

Csúszda, hordó, autó alkatrészek.

Szóval ne aggódj, ha megrepedt vagy eltört, meg lehet javítani!

A műanyaghegesztés minden esetben óradíjasan működik (6.500 Ft/óra), fotó beküldése vagy személyes egyeztetés alapján tudunk pontos árajánlatot adni.

Amivel még fordulhatsz hozzánk..

Autókiegészítők beszerelése

Például visszapillantó tükörbe integrált tolatókamera, autóhifi, utólagos centrálzár, utólagos elektromos ablak, LED-es nappali menetfény.

Fényszóró javítás

Gyári technológiával a garantált tisztaságért.

Biztosítós ügyintézés

Nem kell bajlódni a biztosítóval, ha beléd mentek vagy bármi kár történt, mi mindent elintézünk!

Időszakos szervizelés

Olajcsere, nyári-téligumi csere, klíma feltöltés stb.